• Categories
 • Sortida dels Amics del Museu a Barcelona

  23/05/2018
  El Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)

  La propera sortida que organitzen els Amics del Museu per aquest dissabte 26 de maig serà per conèixer millor Barcelona i els seus museus. Visitaran el Monestir de Pedralbes i el Museu Nacional d’Art de Catalunya.

   
  Monestir de Pedralbes
  L’existència d’aquest monestir es deu a la voluntat de la reina Elisenda de Montcada (1292?-1364), esposa de Jaume II, que el 1322 ja havia manifestat la voluntat de fundar un monestir de clarisses.
  La visita al monestir ofereix l’oportunitat de contemplar l’arquitectura i les obres d’art que formen part del seu ric patrimoni i de comprendre com era la vida en clausura en un monestir medieval.
  Visita a l’entorn de la recreació del jardí medicinal medieval del claustre del monestir de Pedralbes. Descobrirem els principis bàsics de la medicina medieval i els coneixements sobre cures que es tenien a l’època, així com les pràctiques mèdiques que es duien a terme dins de la clausura.
   
  Museu Nacional d’Art de Catalunya
  2 visites guiades amb la modalitat de “EL MUSEU ÉS TEU”.  Visita guiada a les Reserves del museu.
  Les Reserves alberguen les peces d’art no exposades a la col·lecció permanent. Coneixerem com es custodien, com s’estudien i es conserven aquestes obres en uns espais de l’edifici reservats als professionals i on es fa una de les tasques més importants i desconegudes del museu.
   
  Visita guiada al Palau Nacional. Arquitectura i memòria.
  En aquesta visita es coneixerà la història de l’edifici, quina relació té amb Barcelona i s’aprofundirà en els detalls de la seva arquitectura tant característica . La visita permet l’accés a espais del museu que habitualment estan tancats al públic, com ara la Sala Sert.
  Sortida a les 8 h. de davant l’església. Al matí, visita guiada al Monestir de Pedralbes. Dinar al restaurant Centfocs. A la tarda, visita guiada al MNAC Tiquet: Socis 55 €. No socis, 60 €. Entrades, guies, dinar i autobús inclosos. Reserves i pagament a l’Oficina de Turisme en horari habitual.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies