• Categories
 • Es desencalla el projecte per a l’antiga fàbrica Trachsler

  25/05/2018
  L'antiga fàbrica Trachsler que el govern vol desencallar (EL PUNT-AVUI)

  El ple, reunit ahir al vespre en sessió extraordinària, va aprovar tres punts urbanístics.

  Per un costat, es va aprovar inicialment l’operació de trasllat de l’edificabilitat de 3.200 metres quadrats del Turó del Port al sector de millora urbana (SMU) del Puig de la Rúpia, al barri de la Pineda de Can Tell, un cop solucionades unes signatures que mancaven.

  La gran novetat és la solució trobada per desencallar les antigues naus de l’empresa surera Trachsler, a la carretera de Girona i el carrer Huguet. Han quedat aplegats al polígon d’actuació PA-34, on s’hi encabirien habitatges protegits. Hi està prevista la construcció de 61 habitatges. 38 de preu lliure i 23 de protecció oficial. En aquesta borsa d’habitatges protegits, la construcció aniria lligada a la promoció de la resta d’habitatges. Els terrenys encara pertanyen a una immobiliària del Banc Popular, i estan situats entre el carrer Huguet, carretera de Girona, Antoni Ferrer i Jaume Gras, on també hi anirien 620 m² destinats a equipaments.

  Per últim, la urbanització del carrer s’Adolitx, a tocar de l’ermita de Sant Elm i que encara està pendent d’asfaltar i dotar de serveis bàsics, és una de les obres que s’arrosseguen des de fa més de 20 anys i que l’actual govern vol mirar de resoldre amb fins un 30% dels costos de les contribucions especials. Per tirar-lo endavant, però, ahir van actualitzar el darrer projecte del 2013, amb pocs canvis, bàsicament una canalització amb més cabal per evitar inundacions a la zona baixa i la supressió d’arbrat, i un pressupost que s’eleva un 1,9%, fins als 783.086 euros, segons El Punt-Avui.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies