• Categories
 • Guíxols des del Carrer proposa destinar 150.000 euros a un projecte de participació ciutadana

  26/05/2018
  El regidor de Guíxols des del Carrer, Jordi Lloveras (GdC)

  Guíxols des del Carrer-Entesa vol cobrir un projecte de participació ciutadana amb la dotació d’una partida pressupostària de 150.000 euros a compte del romanent de tresoreria de lliure disposició que la formació estima en uns 900.000 euros. L’objectiu és que siguin els propis habitants els qui facin propostes per a inversions.

  Les propostes han de ser per a la millora d’equipaments municipals, per a l’adquisició de mobiliari urbà o per a obres de millora d’espais públics (carrers, senyalització, enllumenat, zones verdes, clavegueram…). Guíxols des del Carrer-Entesa ha desenvolupat la proposta a partir de set fases:

  FASE 1: Acte públic de presentació del pressupost participatiu i inici del procés.

  FASE 2: Difusió i obertura del període per fer arribar les propostes a través dels formularis adequats.. Això es podrà fer tant presencialment com a través de l’espai web de la corporació.

  FASE 3: Fi del procés participatiu i validació tècnica de les propostes rebudes.

  FASE 4: Acte públic per donar a conèixer  les propostes que passaran a la fase final de votació en funció de la validació dels informes de viabilitat tècnica i econòmica.

  FASE 5: Votació final dels projectes. Podran votar totes les persones empadronades a Sant Feliu de Guíxols que tinguin 16 o més anys. S’habilitarà una plataforma de votació on-line, però també s’articularà un dia de votació presencial.

  FASE 6: Acte de presentació de la proposta, o propostes, guanyadores (es podrà declarar més d’una proposta guanyadora quan el cost global de totes elles no superi els 150.000 euros previstos inicialment)

  FASE 7: Inici d’execució de les que hagin guanyat.

  La iniciativa de GdC-Entesa es debatrà en el proper Ple municipal.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies