• Categories
 • Francesc Parramon, campió del I Torneig Blitz d’Escacs “Cas Romagué”

  27/05/2018
  Una instantània de la sala de joc de la Casa Irla (Foto: Xavier Sabater)

  Aquest 26 de maig per la tarda es va celebrar el Primer Torneig d’Escacs a Ràpides “Cas Romagué” a la Casa Irla, on va resultar primer classificat en Francesc Parramón, del Club d’Escacs Gerunda, essent invicte en les 9 rondes que va durar la competició.

  El total de participants van ser 29, entre federats i no federats, per la qual cosa no era homologable per l’ELO. D’aquesta manera, s’ha donat oportunitat a jugadors aficionats que no estaven en cap club. Entre els participants hi hagut gent de Girona, Lloret de Mar, Cassà de la Selva, Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Tossa de Mar i Santa Pau. El segon classificat ha estat en Lluís Casanellas, Mestre Català, del Club Santa Eugènia de Girona, i tercer classificat l’Arnau Clot també del Santa Eugènia. Els trams d’ELO els han guanyat Abraham Verano del Club Guixolenc d’Escacs, Jordi Vidal del Club d’Escacs Santa Eugènia i Jan Ribas dels Peons de Tossa. Hi hagut un premi especial per a l’única femenina del torneig que ha correspost a Laia Carrasco dels Peons de Tossa.

  El millor jugador de Sant Feliu de Guíxols ha estat Jordi Serra que ha quedat en setè lloc de la classificació. Podeu veure els resultats en aquest link: http://chess-results.com/tnr354068.aspx?lan=2&art=1 .

  El què ha comptat és que la gent ha sortit molt contenta de l’organització, que ha anat a càrrec del Club Guixolenc d’Escacs i la Taverna “Cas Romagué”, i els qui han optat també per quedar-se a sopar ho han trobat tot excel·lent.

  El club dóna les gràcies als establiments col·laboradors Can Kiku, Ca l’Àngel i a la Fundació Irla.  Com a novetat, per a visualitzar els emparellaments es va fer servir la pantalla gegant de la Casa Irla, una idea agafada d’un campionat que es va celebrar a Tossa anteriorment. Cap participant va marxar amb les mans buides, doncs cadascun va tenir un diploma de participació gentilesa de “Cas Romagué” i un fuet gentilesa de Can Kiku.

  El local de la Casa Irla reuneix d’unes excel·lentíssimes condicions per a poder fer aquests esdeveniments, gaudint també d’equip de so que va fer possible que tothom pogués escoltar bé les directrius de l’arbitratge abans de començar el torneig i per fer el lliurament de premis. Inclús, la sala on es va celebrar el campionat era molt acollidora i confortable.

  Durant el sopar, els comensals van gaudir de la final de la Champions de futbol en què el porter del Liverpool va fer dues pífies i va ocasionar que el Real Madrid sigui campió d’Europa. En definitiva, un èxit tot plegat i amb ganes de convocar l’any que ve el II Torneig Blitz “Cas Romagué”.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies