• Categories
 • 31 de maig, Dia Mundial Sense Tabac

  31/05/2018
  Amb motiu del dia Mundial Sense Tabac, Creu Roja recorda la necessitat de mantenir i promoure hàbits de vida saludable i, a més, abandonar hàbits nocius que perjudiquen la nostra salut, com el tabaquisme.
  Creu Roja compta amb una àmplia experiència en intervenció i prevenció del consum de drogues i disposa d’un recurs gratuït i anònim per resoldre dubtes sobre drogues: El servei multicanal d’informació i prevenció sobre drogues: www.sobredrogas.es
  Amb l’objectiu de prevenir el consum de substàncies de forma propera i proporcionar informació veraç que permeti conèixer millor els riscos per canviar hàbits i actituds, el Servei Multicanal SobreDrogas respon, gratuïtament i de forma anònima, a totes les consultes relacionades amb els efectes i els riscos del consum de drogues, amb la vista posada en la prevenció.
  Un 55% de les persones que contacten amb el servei afirma consumir alguna substància. Les consultes més habituals tenen a veure amb el cànnabis (27%) i la barreja de substàncies (17%), seguides de l’alcohol (13%), la cocaïna (12%) i altres drogues, com el tabac (6%).
  D’altra banda, els canals que més peticions d’informació reben són el WhatsApp, mitjançant el telèfon 647 566 743, seguit del telèfon gratuït 900 100 570, el correu electrònic sobredrogas@cruzroja.es i les consultes realitzades a través de les xarxes socials.
   
  Creu Roja porta a terme una extensa tasca d’atenció i prevenció d’addiccions en diferents contextos, com centres educatius, zones d’oci i recursos assistencials, a través de diferents projectes per promoure hàbits saludables.
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies