• Categories
 • Agenda de la Biblioteca Pública pel mes de juny

  31/05/2018

  Aquestes són les activitats que organitza la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit per aquest mes de juny de 2018: 

   

  Cada dilluns

  CONVERSA EN FRANCÈS. De 16.30 a 17.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

  REUNIÓ DE LA PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). A partir de les 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

   

  Cada dimarts

  CURS INFORMÀTICA GENT GRAN

  De 16.00 a 17.00 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Iniciació a la informàtica. A càrrec de la voluntària Lidys Troncoso. Gratuït. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

   CONVERSA EN ITALIÀ. De 17.45 a 18.45 h la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).

   

  Cada divendres

  CONVERSA EN ALEMANY. 17.30 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; biblioteca@guixols.cat).


  Fins al 16 de juny
  EXPOSICIÓ:
  Il·lustracions de l’Institut Sant Elm del 2n Concurs de Portades de les Guies CLER. Exposició de l’alumnat de Batxillerat Artístic de l’Institut Sant Elm dels treballs presentats al “2n Concurs de Portades de les Guies CLER” (recomanacions de llibres infantils i juvenils) del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona amb la col·laboració d’Instituts i Biblioteques de la província. Entre ells trobareu les 3 guanyadores: Nare Pérez (guia de Sant Jordi), Núria Vila (estiu) i Clara González (Nadal). L’exposició es podrà visitar al vestíbul de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit durant l’horari habitual d’obertura.

  Divendres 1 de juny
  CLUB DE LECTURA: El cel és blau, la terra blanca
  , d’Hiromi Kawakami. A càrrec de l’escriptor i coordinador del club Toni Sala. A les 20 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Dissabte 2 de juny
  CLOENDA PROGRAMA LECXIT:
  Activitat dirigida als nois i noies, el voluntariat, les famílies i els tutors i tutores participants en el programa LECXIT, Lectura per l’èxit educatiu. A càrrec de Verònica La Cartonera. A les 11.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Dissabte 9 de juny

  TALLER: Slime. Mares, pares, recordeu el “blandiblub”? Com si fóssim un nou Dr. Frankenstein, crearem l’ésser més llefiscós amb les nostres pròpies mans. A càrrec d’Alba Navarro. Gratuït. No cal inscripció prèvia. A les 11 h a la Placeta de Sant Joan dins “Explica’m: 3a Fira del Conte”.

  Dimecres 13 de juny
  XERRADA: La importància de l’esmorzar, a càrrec de Alyona Kal, tècnica en nutrició i experta en bellesa. A les 18.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Divendres 22 de juny

  Encesa de veus. En l’esperit paraparèmic de Carles Hac Mor.

  Atiadors: Ester Xargay, col·lectiu Nuboläris i poetes i artistes vinguts d’arreu. Foguera de poemes, cançons, accions, músiques, danses, presentació dels llibres “Obra completa punt dos” i “Tant per tant, subpoemes” de Carles Hac Mor i etcètera. A les 19 h als Jardins del Monestir.

   

  Dissabte 23 de juny
  TALLER: Max mix tallers.
  Reviu els millors tallers de la temporada, vine i tria el teu taller preferit! A càrrec d’Alba Navarro. Gratuït. A les 11 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

  Divendres 26 de juny
  D.O. EMPORDÀ: Gran reserva de l’òpera
  , a càrrec de David Puertas que parlarà de vi, les varietats de raïm, el grau, l’envelliment, el color, tot relacionat amb diversos fragments d’òperes d’autors com Monteverdi, Donizetti, Puccini o Verdi. Comptarem també amb les explicacions de la sommelier Núria Lucía. Aforament limitat, cal inscripció prèvia a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit per telèfon 972 32 40 57 o bé per correu electrònic: biblioteca@guixols.cat. A les 19 h a la C

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies