• Categories
 • Les càmeres de vídeo-vigilància entraran en funcionament a finals de juny

  31/05/2018
  Una de les càmeres instal·lades a l'entrada de la ciutat (EL PUNT-AVUI)

  Les tasques d’instal·lació del sistema del control centralitzat de les 14 càmeres de videovigilància de Sant Feliu, a la seu de la Policia Local, ja s’han completat i en els darrers dies l’empresa adjudicatària del contracte, Alphanet, ja ha iniciat el desplegament dels punts de control i els aparells als principals accessos viaris i punts clau del municipi, com ara a l’entrada per la C-65 i la sortida pel camí del Butà. Fonts municipals avancen que ja han començat les proves i estaran actives a finals de juny, segons apunta una informació apareguda a El Punt-Avui.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies