• Categories
 • Guíxols des del Carrer denuncia una nova invasió de l’espai públic a Port Salvi

  02/06/2018
  Les escales que l'establiment hoteler ha fet construir a Port Salvi (GDC)

  El grup municipal Guíxols des del Carrer-Entesa ha fet arribar una pregunta al govern municipal sobre les obres que s’estan duent a terme en el camí de ronda, d’us i titularitat pública, que limita amb l’hotel Eden Roc.  

  Segons la formació opositora, en la concessió que disposa l’hotel no hi consta la construcció de l’escala que s’està construint, que sembla que hauria de comunicar la piscina de l’establiment amb el mar.

  Guíxols des del Carrer recorda que es tracta d’una zona marítima-terrestre de lliure accés i recorda  les nombroses irregularitats urbanístiques practicades per l’Hotel Eden Roc al llarg dels últims anys, citant com exemples la pavimentació amb formigó del camí de ronda que va fer sense cap permís, o l’abocament de sorra en una part del camí per a la formació d’una platja artificial contradient les disposicions municipals.

  Aquest grup municipal, que porta temps reclamant la recuperació de la concessió per a la gestió pública de l’espai, ha preguntat si aquesta obra reuneix tots els permisos i les llicències adients. La resposta, de moment, queda pendent perquè el Ple va finalitzar a mitjanit sense arribar a debatre aquest punt de l’ordre del dia.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies