• Categories
 • Els primers treballs del Parc Central començaran els propers dies

  05/06/2018
  El pàrking de la Plaça Alabric passarà aviat a ser història - Foto: EL PUNT-AVUI

  L’inici de les obres del futur parc Central, el projecte que contempla la transformació de la plaça Alabric i els carrers que hi conflueixen –Rufo, Dos de Maig, Girona, Creu i Sant Bonaventura– és imminent i, segons El Punt-Avui, aquesta setmana l’empresa adjudicatària iniciarà els sondeigs per ubicar els serveis un cop feta ahir la reunió entre l’Ajuntament i els veïns de la zona.

  Les obres, que costaran 1,71 milions, tindran un treball intens a l’estiu a la plaça Alabric per estendre’s posteriorment cap al carrer Dos de Maig, el punt més delicat pel volum de trànsit que suporta. El contracte estableix una durada màxima de 10 mesos, així que es preveu que finalitzin per la primavera de 2019, just abans de la campanya electoral.

  El subsòl de la zona és un dels maldecaps de l’obra, ja que allà hi passen importants conduccions de serveis. La futura zona verda serà un punt de connexió entre el Sant Feliu antic i el Puig i els sectors de Tueda i Vilartagues.

  L’inici de l’obra està patint un retard degut a una línia de baixa tensió situada a l’antiga Agglotap que cal reubicar per poder enderrocar les naus i fer possible un aparcament que substitueixi el de la plaça Alabric.   Precisament, l’ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) que s’aparca a la plaça es reubicarà a l’aparcament de l’antic tennis, a la carretera de Palamós. Per la seva banda, el local de l’associació de veïns del Molí de Vent serà enderrocat i, en espera de construir-lo a la nau d’Agglotap, es reubicarà provisionalment al centre cívic.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies