• Categories
 • Concert de Xavier Calvet i representació de “Il Legato d’Elvira”, aquest cap de setmana

  06/06/2018
  Aquest cap de setmana es celebraran diversos espectacles gratuïts. El divendres 8 a les 22 h hi haurà el concert de Xavi Calvet ala Casa Irla i el diumenge 10 a les 19 h hi haurà una obra de teatre amb l’obra “Il legato d’Elvira”, un espectacle de poesia xarona a càrrec de Gisela Figueras, a l?Escola de Música.
   
  A la Casa Irla

  Divendres 8 de juny a les 22 h
  Xavier Calvet

  Presentació en acústic del seu disc en solitari Firebird (BCORE) – Entrada gratuïta 
  L’ocell de foc és un ésser mitològic que suposa una benedicció i una condemna per tot aquell que s’atreveixi a capturar-lo. Aquesta ambivalència està molt present a FIREBIRD, el primer disc en solitari de Xavier Calvet, l’incombustible líder (veu i guitarra) de la banda de punk-rock Bullitt. 
  Aquest nou disc es presenta com una espècie de “roadtrip” que transita per alguns dels paisatges del so ‘Americana’ (amb tocs a Wilco, The Jayhawks o Ryan Adams) i produeix melodies amb matisos pop. Els textos de les cançons recullen les vivències dels últims anys d’aquest artista apassionat per la música, que reflexiona sobre la vida, la mort, les relacions humanes i els sentiments trobats, i normalment contradictoris, que sorgeixen d’aquestes relacions.
   
   
   
   
  Anul·lació de l’acte de dissabte amb Mercè Morales a la Casa Irla
   
  D’altra banda, la Casa Irla informa que ha estat anul·lat per raons alienes a la seva voluntat  l’acte previst per dissabte 9 de juny a les 19 h amb la Mercè Morales en què s’havia de parlar de la figura política de Josep Irla. Aquesta xerrada es tornarà a programar a la tardor.
   
   
  A l’Escola de Música
   
   

  Diumenge 10 de juny a les 19 h
  Il legato d’Elvira

  Espectacle de poesia xarona a càrrec de Gisela Figueras. Entrada gratuïta 
  El Concert Ombra Leggera- Il Legato d’Elvira, organitzat per l’associació cultural Aleph es farà a l’Escola Municipal de Música (C/ Capmany,23-25) i no a la Casa Irla com es va anunciar  fa uns dies.
  Les cendres de la pedagoga, soprano i renovadora del “bel canto” Elvira de Hidalgo, coneguda per ser la mestra i confident de María Callas, han estat traslladades recentment Cementiri de Milà, a on la cantant va viure els seus últims quaranta anys, al de Vallderobres, Teruel, lloc casual de la seva naixença. 
  Amb aquest concert es dóna a conèixer a aquesta oblidada figura històrica del segle XX i es posa en contacte el públic amb la seva ànima d’artista mai prou reconeguda.

  Els artistes principals:

  Anna Feu: soprano,
  Akiko Nomoto: piano
   
  Anna Feu: soprano, Akiko Nomoto: piano, Manuela N.Lorente: direcció dramatúrgia, Fotos cartell i programa de mà: Genia Badano, Efecte de so:  Hermes Serrano, Producció: Eòlia Teatre/ Anna Feu/ Manuela N.Lorente Agraïments: Oriol Genís, Xavier Povill, Hermés Serrano, Eòlia Teatre,  Manel Marzo-Mart (Aleph), Casa Irla
   
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies