• Categories
 • Ricky Martin s’afegeix al cartell del Porta Ferrada 2018

  07/06/2018

  El cantant latino Ricky Martin s’incorpora al cartell d’enguany del Festival de la Porta Ferrada amb un concert que servirà de cloenda del certamen estiuenc el dilluns 20 d’agost a l’espai Guíxols Arena.

  Ricky Martin ve a Sant Feliu de Guíxols després de culminar amb rotund èxit el segon any de la seva residència “All In” al Park Theatre de Las Vegas.

  Tal com ha fet durant la seva trajectòria artística, el cantant porto-riqueny presentarà un gran espectacle on repassarà el millor de la seva carrera musical, incloent èxits internacionals com ‘Disparo al Corazón’, ‘La Mordidita’, ‘Tal Vez’, ‘ Livin ‘la Vida Loca’, ‘Pégate’, ‘Adiós’, ‘La Bomba’, ‘La Copa de la Vida’ i els més recents ‘Vente Pa’Ca’ i ‘Fiebre’.

  Entrades a la venda el dijous 14 de juny a partir de les 10.00h

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies