• Categories
 • Sant Joan amb Campionats Estatals de natació a la ciutat

  07/06/2018

  Tal i com ja s’havia avançat en una anterior notícia, Sant Feliu de Guíxols serà la seu del Campionat d’Espanya de Natació amb aletes i velocitat en immersió, Infantils i Cadets els
  dies 23 i 24 de juny a Sant Feliu de Guíxols.
  El campionat comptarà amb una vintena de clubs participants d’arreu de l’estat, amb prop de 200 nedadors que competiran en  diferents proves de velocitat per a les modalitats de Bifins, Superfície (Monoaleta), apnea i immersió.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies