• Categories
 • Òbit de Lluís Palahí

  08/06/2018

  En nom dels Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols, i del meu, volem fer palès el nostre reconeixement cap a Lluis Palahí i Xargay per la seva gran col·laboració per mantenir viva la presència de l’historia local i difondre-la a tots el guixolencs.

  Un dels socis fundadors de la nostra Associació, que ens ha deixat i que trobarem a faltar en el moment d’aclarir dubtes sobre el nostre passat més immediat, o de recordar un personatge popular, o de reviure una anècdota dels nostres avis.

  Descansi en pau el cronista de Sant Feliu.

  Josep M Vicens Batet, president

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies