• Categories
 • Un any més, Platja d’Aro viurà el Festival Internacional d’Escacs

  09/06/2018
  Els grans campions Anatoly Karpov i Ljubojevic, a Platja d’Aro, amb molta expectació. (JORDI DIAZ)

  Gràcies novament a la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró  i amb la conjunció d’haver pogut engrescar a venir durant tres anys seguits al Campió Mundial Anatoly Karpov, novament Platja d’Aro serà una vila escaquística de primer ordre mundial gràcies al Platja D’Aro Chess Festival.

  Des de l’organització, Jordi Díaz declara que “estem molt contents de la repercussió del format de Llegendes dels Escacs” i avança que aquest any el festival comptarà novament amb l’esmentat campió mundial i també repetirà Ljubojevic. Com a novetats, Eugène Torre i el campió de veterans Vassier.

  Segons Díaz, la Federació Catalana d’Escacs “està disposada a seguir col·laborant” i ha emmarcat el torneig dins el Circuit Català de Torneigs Internacionals per seguir incrementant la participació i repercussió mediàtica.

  “També vull agrair els suports que hem obtingut de forma indirecta i per haver cultivat les relacions socials – quina gran sapiència heretada – dels senyors Jean Michel Pechine, David Llada i David Martínez (Divis) i esperem seguir comptant amb aquestes col·laboracions i moltes altres, com la Patricia Llaneza que sempre ha participat al nostre torneig, igual que Jordi Vidal i Quim Mundet, els quals també han ajudat a la repercussió”, afegeix Díaz.

  Pel que fa a la presència del XII Campió Mundial Anatoly Karpov, Díaz declara que “novament hem d’agrair-la al nostre president Vladimir”, mentre alerta que “si aquest any no aconseguim fer un salt en el nombre d’inscripcions en els oberts, malauradament haurem de canviar el format i fer únicament llegendes”, mentre la resta de participants haurien de jugar en diferents torneigs actius i de ràpides “perquè comencem a estar esgotats de l’organització i cost per un retorn més aviat escàs del nombre de jugadors participants, tot i els esforços en els premis i condicions econòmiques de les inscripcions”.

   

   

   

   

   

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies