• Categories
 • El Vilartagues la fa grossa i puja a Segona Catalana (BISBALENC, 2 – VILARTAGUES, 3)

  11/06/2018
  L'equip complet del Vilartagues que ha aconseguit l'ascens (VILARTAGUES CF) Vídeos: Sònia Agüera i TV Costa Brava.

  Després que la setmana passada el Vilartagues va guanyar 2-1 a l’anada de la promoció d’ascens a Segona Catalana jugada a Sant Feliu, els ganxons ho havien de fer molt bé a la Bisbal per impedir que els locals, que amb un 1-0 en feien prou, pugessin.

  I ho van fer. I això que el Bisbalenc es va avançar al primer minut. Arnau Ruiz va fer l’1-0 només de començar; el Vilartagues va aconseguir empatar i Jordi Franco posava per davant els bisbalencs a la mitja hora. 

  Així, es va arribar a la mitja part amb l’eliminatòria empatada. Però a la represa, el Vilartagues va estar molt fi, i es va endur el premi gràcies a les dianes de Marc Massana i Sergi Caixal que van deixar el Bisbalenc amb un pam de nas. Fins i tot, als locals els va poder la pressió i van errar un penal. Al final, eufòria i invasió de camp dels aficionats ganxons que omplien el municipal de la Bisbal. 

  Queda per saber com s’ho farà el Vilartagues per poder jugar a Segona Catalana amb el Guíxols, amb el qual comparteix directiva. El president Jordi Cambronero parla a TV Costa Brava d’uns “ajustos federatius”, que podrien passar perquè un dels dos equips guixolencs jugués en un altre grup fora del de Girona. A més, per complir els requisits de la FCF, caldria que un dels dos equips tingués un filial o futbol base propi. Del contrari, seria una llàstima que el que s’ha aconseguit dins el terreny de joc no es pogués fer realitat als despatxos. 

  BISBALENC, 2 – VILARTAGUES,3 (vegeu aquí el resum de TV Costa Brava)

  BISBALENC: Iván Quintana, Oriol Pagès (Kilian Sors, 45’), Franco (Nievas, 45’), Mármol, Arnau Ruiz, Jaume, Guillem Llenas, Oriol Vila, David Torres, Yassine (Gerard Oriol, 69’) i Bulahi.

  VILARTAGUES:Alexis Márquez, Cordonet, Bouli, Castillo, Moradell, Gabaldón (Jose Guerrero, 62’), Mossa (Marc Massana, 45’), Sergi Caixal (Aaron Cabrera, 73’), Zorrilla, Juan Gómez i Iruela.

  GOLS:1-0 (1’) Arnau Ruiz. 1-1 (29’) Juan Gómez. 2-1 (32’) Jordi Franco. 2-2 (50’) Marc Massana. 2-3 (69’) Sergi Caixal.

  ÀRBITRE:Sanz Gimeno.T.G.:als locals Guillem Llenas, Arnau Ruiz i Màrmol; als visitants Bouli, Iruela, Zorrilla i Marc Massana.T.V.:cap.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies