• Categories
 • Gerard Mas exposa al Centre Cultural la Mercè de Girona

  12/06/2018

  L’escultor guixolenc Gerard Mas exposa al claustre de La Mercè de Girona en el marc del projecte Escultures al claustre, coordinat per Tomàs Pons i Jordi Armengol. Mas és el segon artista convidat en aquest projecte. 

  La seva obra, un nu integral, es pot visitar fins al 20 de juliol. A més, avui s’ha convidat Mas a participar en una trobada amb l’alumnat d’escultura, en un acte obert a tothom (18 h).

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies