• Categories
 • Els petards causen un petit incendi a la zona de Sant Amanç

  18/06/2018

  Aquesta tarda, passades les 6, els Bombers han rebut un avís per fum en una petita zona de sotabosc de la Urbanització Sant Amanç i diverses dotacions s’hi han desplaçat. 

  Segons Bombers, l’incendi hauria estat provocat per la manipulació de petards, que haurien cremat matolls i que han fet que diversos veïns hagin trucat als serveis d’emergència alertats per la forta pudor de fum. El foc ha estat de molt petites dimensions i s’ha pogut extingir en poca estona. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies