• Categories
 • Obren un expedient al PDeCAT local pel rètol de la seva seu

  18/06/2018
  El rètol de la seu local del PDeCAT, que ha estat objecte d'expedient (EL PUNT-AVUI)

  El govern tripartit de la ciutat ha obert un expedient urbanístic contra el grup de CiU per haver substituït el rètol del local del partit a l’avinguda de les Canàries per les noves sigles del partit, PDeCAT.

  El motiu amb què es basa l’Ajuntament per obrir expedient, segons recull El Punt-Avui, és que el canvi “exigeix una nova llicència, tot i que no hi ha constància que existeixi una llicència per l’antic rètol”, a més del tendal instal·lat.

  El decret d’alcaldia signat per Carles Motas (TSF), amb data 6 d’abril, es va  intentar lliurar electrònicament en dues ocasions, tal i com marca la normativa, sense èxit. I com que l’opció d’enviament per correu ordinari no havia estat recollida, dimecres la policia local el va lliurar personalment a la portaveu, Dolors Ligero, que defensa que el rètol no s’ha canviat, sinó que “només s’hi ha enganxat un vinil a sobre”. La regidora no es mostrava partidària de presentar al·legacions a l’expedient, però anunciava que faran una consulta a l’àrea d’Urbanisme aquesta setmana, i admetia que, si s’ha de pagar taxa, es pagarà. 

  Segons el regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, no hi ha cap sanció aprovada, simplement hi ha dues vies: la legalització o la retirada del rètol i el tendal en un termini de dos mesos.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies