• Categories
 • Demà comença l’enderroc de l’Agglotap

  19/06/2018
  Les naus d'Agglotap aviat seran història (EL PUNT-AVUI)

  Aquest dimecres es procedirà a enderrocar l’antiga fàbrica Agglotap per reconvertir-la en aparcaments que encabiran una vuitantena de vehicles, una reconfiguració emmarcada dins les obres del Parc Central,   que ha de transformar els voltants de l’asil Surís.

  Aquesta operació arriba amb tres mesos de retard, ja que la idea inicial era enderrocar-la abans de començar les obres del Parc Central. L’empresa subministradora de l’electricitat, però ha trigat massa a iniciar la desinstal·lació de les seves línies de xarxa elèctrica i això ha endarrerit el procediment.

  Les obres d’enderroc i condicionament tindran una durada aproximada de tres mesos i el cost serà d’uns 280.000 euros.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies