• Categories
 • Activitats festives i solemnes per la Revetlla de Sant Joan

  21/06/2018

  Les activitats que es celebren la Nit de Sant Joan (23 de juny), Festa Nacional dels Països Catalans, a la nostra ciutat passen per la ja tradicional Revetlla popular Ganxona al Passeig del Mar, en què a les 20.30h tindrà lloc la Marxa de la Flama del Canigó amb Percussió Ganxona. Lloc d’inici: Monestir; a les 21h Rebuda de la flama al Passeig del Mar i Lectura del Manifest; a les 21:15h Encesa de la foguera i sardana de germanor; a les 21.30h Sopar popular. Venda de tiquets per a coca de Sant Joan, moscatell, cremat i cafè; a les 22:30h Havaneres amb cremat amb el grup “La Vella Lola”. Sorteig de diversos lots gentilesa d’establiments ganxons.

  Però la celebració també s’estendrà amb diferents revetlles; com per exemple al barri de Vilartagues (a partir de les 21h a la plaça Salvador Espriu amb sopar que cadascú es porta i música amb DJ a les 22h, organitzat per l’Associació de Veïns de Vilartagues); a la platja de Sant Pol amb música (a partir de les 23 h)  i al Centre Cívic Tueda amb festa i música. a les 22h amb el grup Leo i Rosmari. L’Atzavara Club també farà la seva revetlla soul a la sala TZVR de l’antic escorxador (22 h) amb DJ Pubilla Hilton. 

  Acte solemne de l’ANC

  L’Associació Guíxols Decideix i l’ANC aquest any s’han desvinculat de la Revetlla Ganxona degut al moment polític del país. L’ANC local, però, ha organitzat un acte alternatiu anomenat “Una flama pels que no hi són”, un acte solemne i no pas festiu de recordança pels polítics i activistes que estan a la presó o a l’exili; un acte en què no faltarà la Flama del Canigó, símbol d’esperança del poble de Catalunya i de germanor amb els Països Catalans, que serà des de les 18 hores a la Plaça del Monestir, per tal que qui vulgui pugui recollir-la i emportar-se-la. A les 19 hores la Flama es convertirà en tantes flames com presoners i exiliats tenim en el dia d’avui. 


   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies