• Categories
 • El Ple tomba una proposta de participació ciutadana en els pressupostos

  22/06/2018
  Jordi Lloveras, regidor de GdC

  El Ple Municipal va tombar ahir, amb els vots del govern (TSF-ERC-PSC), la proposta que portava el grup de Guíxols des del Carrer per destinar un 10% del romanent de tresoreria a un procés participatiu per tal que la ciutadania escollís el destí d’aquests diners.

  La proposta, que revertia en una inversió de 150.000 euros en millores per a la ciutat (ja fos en obres públiques, equipaments municipals o adquisició de mobiliari urbà), no va ser de bon grat pel govern, malgrat que els partits que en formen part portaven als seus programes electorals al·lusions directes a la participació ciutadana, i fins i tot un dels socis de govern feia referència directa als pressupostos participatius, segons Guíxols des del Carrer.

  Els creadors de la proposta lamenten la poca empatia mostrada pel govern amb la participació ciutadana, “no només en referència al pressupost municipal sinó fins i tot en temes de grans obres que representen un canvi en la fisonomia de la ciutat”, citant com a exemple les obres que s’estan fent al Passeig Rius i Calvet per les quals GdC va demanar un procés de participació ciutadana que va ser denegat. 

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies