• Categories
 • La ciutat va acollir els Campionats Estatals de natació amb aletes i velocitat en immersió

  25/06/2018

  Aquest cap de setmana van tenir lloc a la Piscina de la Corxera els campionats estatals de natació amb aletes i velocitat en immersió categories infantil i cadets, amb un total de 276 nedadors d’entre 11 i 15 anys, provinents dels 18 clubs vinguts d’arreu de l’estat.

  Les proves realitzades pels nedadors en les modalitats natació amb aletes superfície (monoaleta), bialetes i apnea, varen recórrer les distàncies de 25m, 50m, 100m, 200m, 400m i 800m, i relleus amb un total de 46 sèries, podent cada nedador participar en un màxim de 3 proves individuals i 2 relleus.

  CLASSIFICACIONS

  Per clubs

  El millor va ser el CSS Top-Ten d’Alacant, amb un total de 1.487 punts, seguit de l’AD San Juan de Pamplona, amb 1.273 punts, CE Mediterrani de Barcelona, amb 1.111 punts, el CN Babel d’Alacant, amb 757 punts i cinquè l’AC Xaloc de Sant Feliu de Guíxols, amb 744 punts. 

  Per nedadors

  Top medallistes or

  En categoria infantil, els millors van ser Mireia Climent (CN Benidorm) en 25m apnea, 50m bialetes i 100 bialetes en categoria femenina i Nikita Ikaev (CD I-Mas) en 400m superfície, 200m superfície i 100m superfície. 

  Pel que fa als Cadets, la millor nedadora va ser Patrícia Andrés (AD San Juan), que va obtenir or en 100m escafandre, 400m superfície, 200m superfície, i el millor va ser Francisco Marcet (CSS Top-Ten), guanyador en 50m superfície, 100m escafandre i 100m superfície. 

  Els de casa

  El club amfitrió, l’Aquàtic Club Xaloc, va aportar 23 nedadors, dels quals van obtenir medalla, en categoria Infantil Femení, Afra Pujol Barniol, Or en 200m superfície, Plata en 50 m superfície i Bronze en 100m superfície; i Ana López Sánchez, Bronze en 50m i també en 100m bialetes. L’equip de relleus 4×100 superfície, format per Afra Pujol, Ana López, Laia Bofill i Meritxell Vehils va obtenir la medalla de Plata. 

  Pel que fa a la Categoria Cadet Femení, Núria Benítez va obtenir Or en 200m Bialetes, Plata en 400 bialetes i Bronze en 100 m bialetes i Mireia Río va guanyar la Plata en 400 m Escafandre, mentre l’equip de Relleus 4×100 es va emportar la Plata gràcies a Núria Benítez, Mireia Río, Luna De Bruijn i Anna Cànovas.  Pel que fa a la categoria Cadet Masculí, Albert Casamitjana es va penjar la medalla de Plata en 200m Superfície i la de Bronze en 50m superfície. 

  Els campionats van ser retransmesos en directe i per streaming per TV Costa Brava.

  Els organitzadors feliciten els nedadors, entrenadors i clubs participants pel bon desenvolupament de les jornades i també a tots els voluntaris per la seva dedicació i bona execució per  fer possible els campionats; i agraeixen a tots els col·laboradors, a TV Costa Brava i en especial a la FEDAS i a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols per la implicació per a la realització dels campionats, que han comptat amb el suport de la Diputació de Girona i el  Consejo Superior de Deportes.

   

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies