• Categories
 • L’Engordany “ganxó” participarà a l’Europa League

  25/06/2018
  El sorteig va emparellar l´Engordany amb el Folgore de San Marino.

  L’equip de la Primera Divisió andorrana de futbol, la Unió Esportiva Engordany, jugarà les eliminatòries prèvies per jugar l’Europa League, un cop assolit el sotscampionat de Lliga del seu país el passat mes de març. L‘Engordany va quedar a un sol punt de ser campió de Lliga. 

  Dani Murcia, un dels entrenadors ganxons de l’Engordany

  En aquest equip hi ha cares conegudes per l’afició ganxona, pel seu pas per l’Escola de Futbol Sant Feliu, com els guixolencs Dani Murcia (preparador físic del primer equip) i Otger Canals (entrenador) o l’ex-jugador del Guíxols, l’uruguaià Brian Figliamonte, que va passar per l’equip blaugrana fa 3 temporades amb més pena que glòria. Cal destacar que el ganxó Marc Sala també va jugar mitja temporada 2016-17 amb l’equip andorrà.

  Otger Canals és l’entrenador de la UE Engordany.

  En aquestes prèvies de competició europea, aquesta setmana l’equip andorrà s’enfrontarà al Folgore de San Marino, concretament el dijous 28 de juny a les 20h. a l’Estadi Comunal d’Andorra La Vella, amb tornada a Forli (Emília Romagna italiana) el 5 de juliol a les 20’45. És una prèvia entre equips dels estats amb lligues amb menys coeficient UEFA: Andorra, San Marino, Gibraltar, Malta, Kosovo, Gal·les, Lituània i Illes Feroer. 

   

   

  Els equips que guanyin jugaran la Primera Ronda Classificatòria, amb equips provinents de lligues també menors, però amb millor coeficient; equips de Bòsnia-Herzegovina, Hongria, Geòrgia, Kazakhstan, Macedònia, Irlanda del Nord, Noruega, Armènia, Letònia, Albània, Estònia, Finlàndia, Islàndia, Dinamarca, Xipre, Azerbaidjan, Luxemburg, Montenegro o Eslovàquia.  Els equips que superin aquesta ronda hauran de superar dues o tres eliminatòries més, ja que s’hi uniran els eliminats provinenets de les prèvies de la Champions League – els campions dels seus països- , si volen jugar la Fase de Grups de l’Europa League. 

   

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies