• Categories
 • L’empresa privada Aunar, nou adjudicatari de la vigilància de platges

  26/06/2018

  El nou adjudicatari dels serveis de vigilància de platges als litorals de la nostra ciutat, l’empresa privada Aunar, s’ha imposat a la Creu Roja en el darrer concurs convocat pel consistori.

  En el relleu hi ha hagut una mica de tensió, segons El Punt-Avui, ja que el nou concessionari ha esperat fins al darrer moment, el dissabte 22 de juny, per desplegar els efectius humans sobre la sorra. A més, malgrat que l’Ajuntament dóna per bo el servei donat el primer cap de setmana de temporada alta, la Creu Roja censura les intrigues i l’estalvi que suposen els dies amb poca activitat.

  La nova adjudicatària, Aunar, el divendres passat encara no havia signat el contracte, d’un any prorrogable a dos,  per problemes telemàtics, segons fonts de l’Ajuntament. Malgrat això, la Creu Roja ganxona critica que l’endarreriment ha permès a l’empresa “estalviar-se la prestació del servei des del 9 de juny”, quan es podria haver activat el dispositiu.

  El Regidor de Platges, Salvador Calabuig destaca que el cap de setmana hi ha hagut el personal i els serveis requerits i lamenta que la Creu Roja, que havia prestat el servei de manera habitual a través de convenis, ara no hagi pogut competir amb les empreses en un concurs. Calabuig defensa que Aunar, a més de ser més barats, ofereixen el servei durant més hores (de 9 del matí a 8 del vespre) amb opció d’avançar l’inici del servei a les 8 del matí, quan ja hi ha gent gran, gràcies a un paquet de 200 hores extres que permetrà allargar els horaris de manera puntual i fins a la primera setmana d’octubre. 

  La Creu Roja, però, manté el recel perquè no pot provar si Aunar disposa d’alguns mitjans, com ara barques de salvament, i si no són compartides amb altres localitats com Palamós, on Aunar també té la concessió. 

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies