• Categories
 • Ports de la Generalitat pavimenta el vial paral·lel al dic de recer

  26/06/2018
  La pavimentació del vial del Port per part de la Generalitat ha durat dues setmanes (PORTS GENCAT)
  L’empresa pública Ports de la Generalitat ha millorat el paviment del vial que transcorre paral·lel al dic de recer i dona accés a la dàrsena esportiva del port. El vial rep molt tràfic rodat i l’actuació millora el servei per als usuaris del port i els ciutadans. Les obres s’han dut a terme en un parell de setmanes per un import de 42.000 euros.
   
  El vial està adossat al dic de recer, per la seva part interior, i proporciona accés rodat a la dàrsena esportiva, que acull 426 amarradors esportius, i al final del dic, on es troba la balisa d’estribord de la bocana del port. Aquesta calçada rep molt trànsit de vehicles i s’havia de renovar la capa de  rodament del ferm. L’obra ha comprès un tram de 425 metres de longitud que s’ha pavimentat i pintat.  
   
  El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, ha explicat que “és una de les actuacions de manteniment que fem als ports per actualitzar les infraestructures i potenciar el servei per als usuaris”.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies