• Categories
 • Divendres s’atura l’obra de Rius i Calvet fins la tardor

  27/06/2018
  Treballadors a la plaça de Sant Pere, ahir al migdia (EL PUNT-AVUI)

  Aquest divendres es donarà per conclosa la primera part de les obres del passeig de Rius i Calvet, però a l’altra banda de  la façana marítima, la reurbanització del moll del Fortim  s’allargarà un parell de setmanes més, segons El Punt-Avui.

  La planificació de les obres contemplava que per Sant Joan estiguessin ja acabades. A Rius i Calvet, la controvertida tala dels oms  ha permès avançar amb més rapidesa els treballs. El nou col·lector de la riera ha quedat pràcticament enllestit –només falta la connexió amb la canalització de l’avinguda Juli Garreta a la tardor–, i aquesta setmana les places de Sant Pere i Ferran Agulló quedaran enrajolades definitivament amb panots, en espera del naixement d’una tercera plaça sota el carrer de la Torre.

  Ahir els treballadors s’apressaven a formigonar la llosa que cobrirà el calaix de la riera i que servirà de base per al nou passeig, un espai que permetrà reobrir al trànsit de vehicles provisionalment fins al setembre. A la tardor, es tornarà a tallar el pas al trànsit rodat fins que es completi la reurbanització.

  Pel que fa a les obres de reforma del port antic, l’endarreriment s’atribueix a l’excés de pluges primaverals, i malgrat que l’empresa ha intentat recuperar temps treballant-hi els caps de setmana, això només ha servit per provocar queixes pel soroll, la pols i les molèsties als usuaris de les barques, empreses nàutiques i al restaurant situat a l’antic Club Nàutic. Aquesta setmana s’abordarà la fase d’acabats, un cop reasfaltat el vial del dic de recer del Port. 

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies