• Categories
 • El primer pas de vianants en 3D de la comarca, implantat a Sant Feliu

  28/06/2018
  L'efecte que produeix el pas de vianants en 3D (RSF)

  La nostra ciutat té des d’avui el primer pas de vianants 3D amb tecnologia termofusible de tot Catalunya, que l’empresa Tecnol i operaris municipals han instal·lat a la confluència de la carretera de Palamós amb el Passeig dels Guíxols. 

  L’objectiu d’aquest pas de vianants en 3D d’instal·lació termofusible és que els conductors redueixin la velocitat i frenin instintivament gràcies a l’efecte visual que produeix en veure’l. Amb aquest sistema la resistència del pintat és dotze vegades superior, segons els instal·ladors, i el cost oscil·la entre els 1.400 i els 1.900 euros depenent de l’amplitud del carrer. 

  Si els resultats d’aquest pas de vianants experimental  són els esperats per l’Ajuntament, està previst que es col·loquin en d’altres punts. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies