• Categories
 • El CDR bateja la Rambla amb el nom de “Rambla U d’Octubre de 2017”

  29/06/2018
  Una placa amb el nou nom, sobre la encara placa oficial amb el nom d'Antoni Vidal (Foto: EA)

  Amb aquestes plaques reivindicant el nom del dia U d’Octubre de 2017 per al vial més concorregut de la ciutat, s’ha llevat aquest matí la encara Rambla Antoni Vidal.

  Recordem que s’està iniciant un procés per canviar de nom diversos vials de la ciutat, i el nom de l’antic traficant d’esclaus Antoni Vidal és dels primers que es vol suprimir. Com que un altre dels noms que han sortit per posar a un vial en la Comissió del Nomenclàtor Local és el de l’U d’Octubre de 2017, els membres del CDR s’han afanyat a posar una placa a la Rambla amb el nom del dia de l’històric referèndum d’autodeterminació de Catalunya, ja que en el seu dia el Ple Municipal va tombar la primera proposta per a tal efecte.

  El CDR i altres associacions cíviques i sobiranistes locals també estan recollint signatures per tal que es posi el nom de Rambla U d’Octubre de 2017 a l’actual Rambla Vidal. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies