• Categories
 • GdC denuncia que l’Ajuntament contracta empreses sense atendre les condicions laborals

  29/06/2018
  En el darrer Ple municipal, GdC va preguntar pel nou contracte dels serveis de vigilància de platges que, finalment, s’ha adjudicat a l’empresa Aunar en detriment de la Creu Roja, que portava prestant el servei per conveni durant els darrers anys d’una manera satisfactòria.
  Concretament, el regidor dels Comuns va preguntar sobre les condicions laborals del personal que prestarà el servei, i la resposta del govern va ser “ni idea”. I és que GdC recela de la oferta d’Aunar, que ha ofert la proposta més avantatjosa econòmicament i, a la vegada, ofereix una hora més de vigilància al dia i un paquet de 200 hores més a repartir a conveniència del consistori, un encaix que, si més no, veuen “complicat”. 
  La formació recorda al govern de la ciutat que temps enrere li va rebutjar una proposta per incloure aspectes socials en els processos de contractació publica que fes l’Ajuntament. En aquest sentit, es proposava que les empreses adjudicatàries complissin amb els requisits del conveni sectorial i que tinguessin activa la representació legal dels treballadors d’acord amb la legislació vigent. Una proposta que també feia referència a la reserva de determinats contractes a entitats com la Creu Roja, que desenvolupen una funció social.
  L’altra pregunta que va fer Jordi Lloveras (GdC) al govern va ser si la nova concessionària Aunar disposava de tots els mitjans necessaris, com ara una barca de salvament equipada correctament i en exclusiva per a les platges del municipi, un fet que el govern assegura que està contemplat al contracte. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies