• Categories
 • Falta de transparència de l’Ajuntament

  02/07/2018

  En el darrer ple municipal, la CUP Guíxols vam entrar per escrit un seguit de preguntes detallades i concretes sobre el Museu Thyssen, i la gestió dels immobles de l’Herència Anlló.

  Les preguntes feien referència a l’impacte i la viabilitat econòmica que tindrà el Thyssen, el cost dels avantprojectes, les condicions laborals dels treballadors i treballadores de l’Espai Thyssen en les diferents exposicions temporals, i el futur del Museu d’Història de la Ciutat.

  Inexplicablement, la meitat de les preguntes que vam entrar, tot i haver seguit tot els passos correctament i haver rebut la notificació per correu electrònic de tràmit iniciat correctament, es van perdre.

  Per aquest motiu, tornarem a entrar les preguntes “perdudes” pel pròxim ple. I perquè el regidor a qui anaven dirigides les preguntes, el sr. Jordi Vilà, casualment, es trobava fora de la ciutat. Esperem que pel pròxim ple hi hagi temps d’arribar al punt de precs i preguntes, ja que normalment no s’hi arriba.

  El cas és que el govern i l’alcalde no van respondre a cap de les preguntes. La seva resposta va ser: “hi estem treballant” i “quan tinguem la informació li farem arribar”

  És curiós que havent entrat les mateixes preguntes en altres ocasions, i ja fa molt de temps des de la primera vegada, la resposta sigui que hi segueixen treballant, i que encara no tenen la informació per enviar-nos. 

  Qui no té res a amagar, respon amb claredat i a la primera.

  Sense dubte és un cas de falta de transparència per part de l’Ajuntament en dos aspectes delicats: El Museu Thyssen, on es preveuen gastar 5,8 Milions d’€ en un projecte de dubtosa viabilitat econòmica, i sense consultar a la població.

  I els immobles de l’Herència Anlló, que en comptes de destinar-los a Habitatge de Lloguer Social com pertocaria, i fins i tot com es va comprometre l’Ajuntament ja fa més d’1 any, volen fer-hi hotels.

  Des de la CUP Guíxols seguirem lluitant per obtenir respostes, per il·luminar el que el govern vol mantenir a l’ombra i per oposar-nos a projectes opacs.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies