• Categories
 • Exposició sobre el càncer de còlon al CAP de Sant Feliu

  04/07/2018
  Un detall de la mostra exposada al CAP de Sant Feliu (ICS)

  El Centre d’Atenció Primària de la nostra ciutat ofereix, fins el 31 d’agost, una exposició cedida per AECC Catalunya contra el Càncer amb el suport del Col·legi de Farmacèutics de Girona per conscienciar la ciutadania de la importància de participar en el programa de cribatge de càncer de còlon i recte (PCCCR).

  Un cop acabada la mostra, l’exposició viatjarà a altres centres d’atenció primària del Baix Empordà: a partir del setembre al CAP de Palamós, durant el gener del 2019 al CAP de Torroella i a partir del febrer a l’hospital de Palamós. 

  L’exposició informa sobre què és el còlon, com es forma el càncer, en què consisteix el diagnòstic precoç i la seva importància, el tractament dels pòlips per evitar que es transformin en càncer, com es pot prevenir el càncer i quins són els grups de risc.

   
   
   
   

   
   

   
   
   
   
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies