• Categories
 • “Ferides, costures i cicatrius” a la Nau Blau

  05/07/2018

  Ferides, costures i cicatrius és un projecte expositiu del col·lectiu  Inèrcia, format per Maite López, Olga Massaguer i Mamen Zaera, amb la col·laboració de l’escriptora Marina Arrogante.

  Es tracta d’una visió polièdrica des de diverses disciplines artístiques (imatges, escultures, dibuixos…) sobre un mateix tema. La visió que cadascuna de les participants en la exposició dóna, és un petit fragment que conformen un discurs global sobre la petjada del pas del temps en els nostres cossos i les nostres vides.

  “Arribades a aquest punt de la vida podem mirar els nostres cossos i descobrir-hi passions, mal de caps, tristeses i penes, alegries i malsons”.

   La pell mostra sense pudor, pam a pam, la nostra trajectòria vital. Qui en pot treure l’entrellat? Només nosaltres mateixes. Sabrem en tot moment què significa cada estria, cada cicatriu del nostre cos, sigui real o només psicològica.

   Cada segon queda imprès a les nostres cèl·lules i fidels actuen en conseqüència: produint el més gran dels dolors o bé la satisfacció més eterna. Generant la malaltia, l’oblit o simplement l’apatia. I qui diu apatia diu eufòria. I qui diu malaltia diu sanació. I qui diu oblit diu record. Tot rau en nosaltres i tot depèn de les costures que en fem.  

   La vida ens marca, ens classifica i repetim models: a les mateixes afeccions igual reacció. I arribarà un moment en què allò que ens dol i ens fa sagnar, sigui de la manera que sigui, potser ja no serà tan important i romandrà en un petit racó esperant ser recordat”.

  Marina Arrogante

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies