• Categories
 • La ciutat podria perdre una línia escolar de P3 el curs 2019/20

  05/07/2018
  Pancartes contra la pèrdua d'un grup de P3, l'any passat al CEIP Baldiri Reixach. (ARXIU)

  La formació Guíxols des del Carrer afirma que el CEIP Baldiri Reixach té molts números per perdre el segon grup de P3 de cara al curs 2019-2020, atenent les dades que es van donar a l’últim Consell Escolar Municipal, que determinen la davallada demogràfica del municipi i, per tant, d’alumnes d’Educació Infantil i Primària.

  L’any passat, les manifestacions ciutadanes van aconseguir aturar l’eliminació d’una de les dues línies de P3 a les escoles guixolenques, però la trajectòria indica que no hi haurà suficients matriculacions per poder mantenir-la el curs que ve.

  Per això, Guíxols des del Carrer ha presentat una moció a favor d’una reducció del nombre d’alumnes per aula (de 25 a 20 nens per classe), per tal de mantenir una educació de qualitat, a la qual espera que la ciutadania i el govern locals s’hi adhereixin. 

   
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies