• Categories
 • L’Ajuntament vol reactivar el llegat Anlló un cop aixecat el 155

  05/07/2018
  L'interior de l'Hotel Panorama (EL PUNT-AVUI)

  El govern de la ciutat es reunirà properament amb responsables de Patrimoni de la Generalitat per reactivar la liquidació dels diners recaptats per la venda de propietats del llegat dels germans Joan i Francesc Anlló, uns tres milions d’euros bruts,als quals caldrà restar les despeses d’impostos, manteniment i gestió de la venda dels béns, segons publica El Punt-Avui.

  Els hotels i propietats dels Anlló van tancar ara fa 15 anys, l’estiu del 2003, mesos després que tots dos morissin sense hereus. Després d’una dècada empantanegats –primer, perquè amb les revaloracions anuals de la bombolla no hi havia pressa, i després, per la crisi que va desencadenar l’explosió de la bombolla–, el 2013 la Generalitat, com a responsable de l’herència intestada, va començar a subhastar les propietats i a trobar compradors.

  L’any passat, l’Ajuntament i Patrimoni es van donar fins a final d’any per vendre el Panorama Park i convocar la junta distribuïdora d’herències, l’òrgan integrat per les dues administracions per vehicular la destinació dels fons a projectes culturals i socials al municipi, però l’aplicació de l’article 155 va deixar el compromís en l’aire tot i que el Panorama va ser venut per 1,86 milions  després que la subhasta hagués quedat deserta.

  El Museu Carmen Thyssen rebrà part de la liquidació del llegat, i l’Ajuntament proposa reconvertir l’Hotel Mediterrani en una desena d’habitatges socials si finalment es pot modificar el planejament i considerar l’antic hotel un espai per a ús social o dotacional.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies