• Categories
 • El President Quim Torra, demà a Sant Feliu

  06/07/2018
  El President Quim Torra visitarà Sant Feliu de Guíxols (GENCAT.CAT)
  El president de la Generalitat, Quim Torra, farà demà dissabte 7 de juliol una visita institucional al Baix Empordà. Entre d’altres activitats, el cap de l’Executiu vindrà a realitzar una ofrena floral a la tomba del 124è president de la Generalitat Josep Irla, i al vespre assistirà a la 52a edició de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell.
   
  L’ofrena floral d’homenatge al president Irla tindrà lloc a les 12.45 hores, al cementiri municipal. Quim Torra, acompanyat de l’alcalde, Carles Motas, dipositarà una corona de flors davant la tomba on es troben les despulles del president Josep Irla, que va morir a l’exili. El 1981 van ser traslladades les restes del president a la nostra ciutat. Un cop fet aquest homenatge, el president Torra atendrà els mitjans de comunicació.
   

  El president de la Generalitat, prèviament a l’ofrena floral, haurà visitat l’Ajuntament, on mantindrà un breu contacte amb l’alcalde i la resta de regidors del consistori.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies