• Categories
 • Lloll Bertran rep el Singlot d’Honor

  06/07/2018
  Lloll Bertan durant el seu parlament d'ahir ( P.C.)

  Andreu Buenafuente, director del Singlot Festival, va inaugurar  ahir la quarta edició d’aquest certamen a l’exterior del pavelló de La Corxera amb el lliurament a l’actriu Lloll Bertran del premi Singlot d’Humor, com a reconeixement de la seva llarga i prolífica trajectòria en el món de la comèdia-

  Lloll Bertran va oferir un petit espectacle exclusiu com a mostra d’agraïment pel guardó. El Singlot Festival continua amb dues obres avui al teatre auditori Narcís Masferrer: Les roses de la vida (20.30 h) i Dos machos verdes fritos (22.30 h).

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies