• Categories
 • El MH President de la Generalitat, Quim Torra, va visitar Sant Feliu

  08/07/2018
  Quim Torra, atenent els mitjans sota l'atenta mirada de l'alcalde Carles Motas

  El Molt Honorable President de la Generalitat, Quim Torra, va fer una visita ahir dissabte a la nostra ciutat, durant la qual es va reunir amb l’alcalde de la ciutat Carles Motas, abans de fer una ofrena floral a la tomba del President Josep Irla, al Cementiri de la ciutat. 

  Torra va signar al llibre d’honor de la ciutat i va tenir una curta reunió amb l’alcalde abans d’efectuar un parlament a la Sala de Plens. 

  Després, es va dirigir a fer una ofrena floral i retre homenatge al President Irla, per posteriorment atendre els mitjans. Torra va recordar que Irla és un dels “grans noms” de Catalunya, ja que va haver d’assumir  amb “valentia, fidelitat i dignitat” la presidència de la Generalitat el 1938, després de l’assassinat de Lluís Companys, “lluitant per la pau, la justícia i la Llibertat de Catalunya” i destacant que és un personatge el qual admira i del qual encara es parla massa poc.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies