• Categories
 • Oriol Busquets renova amb el Barça fins el 2021

  08/07/2018
  Oriol Busquets seguirà al Barça unes temporades més (FCB)

  El migcampista guixolenc Oriol Busquets ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins el 2021, ampliable a dos anys més, i amb una clàusula de rescissió de 200 milions d’euros.

  Oriol Busquets, nascut el 1999, va arribar al Barça amb només 8 anys, procedent dels benjamins de l’Escola de Futbol Sant Feliu. Va anar passant per les diverses categories de la base blaugrana fins que el 29 d’abril del 2017 va debutar al Barça B i al novembre del mateix any ho va fer amb el primer equip en un partit de copa al Camp Nou.

  La temporada 2017/18 ha jugat 22 partits amb el Barça B a Segona Divisió A, abans de trencar-se els lligaments del genoll esquerre, lesió de la qual encara s’està recuperant. Tot en un equip que malauradament ha descendit i haurà de jugar aquesta temporada a Segona Divisió B.

  Busquets també ha estat internacional amb les categories inferiors de la selecció espanyola.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies