• Categories
 • El pàrquing de l’Agglotap no estarà a punt fins a final d’estiu

  09/07/2018
  Aspecte de l'obra a finals de la setmana passada (EL PUNT-AVUI)

  L’enderroc de les antigues naus de la factoria Agglotap es va engegar la setmana passada després de setmanes d’espera per trobar una solució al trasllat de les línies elèctriques de la façana de l’edifici.

  Un cop desmuntades les estructures interiors, ja s’han enderrocat els murs perimetrals dels carrers Rufo, Camís i Durban. Només es salvarà la nau més moderna, que dóna al carrer Dos de Maig, i que serà d’ús municipal. 

  Bona part de l’illa enderrocada es destinarà a la creació d’un nou pàrquing gratuït per als veïns de la zona, per compensar les que s’han suprimit a la plaça Alabric degut a les obres del futur parc Central, que segons fonts municipals no estarà a punt fins d’aquí un mes i mig o dos mesos.  Un cop la runa estigui retirada, caldrà anivellar i aplanar el solar per urbanitzar l’accés. El pàrquing està pendent encara d’un ajust per augmentar-ne la capacitat. 

   
   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies