• Categories
 • Temporada Alta escull Sant Feliu com a subseu per a produccions teatrals

  09/07/2018

  El Festival Temporada Alta, de Girona i Salt, que se celebra durant la tardor, ha sumat Sant Feliu de Guíxols com a sisena subseu del certamen, després de Torroella de Montgrí, Banyoles, Celrà, Bescanó i Palafrugell.

  Concretament, Temporada Alta programarà al Teatre Auditori Narcís Masferrer tres espectacles: Immortal (17 de novembre), de Marc Angelet i protagonitzada per Bruno Oro, Un cop l’any (10 d’octubre), dirigida per Àngel Llàcer i amb Mar Ulldemolins i David Verdaguer, i Les noies de Mossbank Road (6 de desembre), dirigit per Sílvia Munt i amb la interpretació de Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat.

   

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies