• Categories
 • Cadena Dial porta aquesta nit Carlos Baute a Sant Feliu

  10/07/2018
  Carlos Baute, en una actuació a la Marató de TV3 (Foto: TV3)

  Els cantants Carlos Baute, Beatriz Luengo, Cepeda, Gonzalo Hermida, Lorena Gómez i Moisés Losada actuaran aquesta nit a l’espai Guíxols Arena de Sant Feliu dins la gira Déjate llevar, organitzada per la Cadena Dial i amb una única parada gironina de les tres previstes a Catalunya –les altres es faran a la Costa Daurada, a Calafell i Salou-. El concert és gratuït i començarà a partir de les 22 h, amb l’atractiu que l’entrada al recinte serà lliure fins que s’empleni la capacitat.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies