• Categories
 • La pròrroga dels Pla de Barris no està clara a Sant Feliu

  12/07/2018
  Les obres del Parc Central i reforma de l'Asil Surís segueixen el seu curs (EL PUNT-AVUI)

  El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat va resoldre aquesta setmana ampliar el termini d’execució dels projectes que van resultar beneficiaris dels ajuts de la Llei de barris de la convocatòria 2009 que encara estaven pendents de finalitzar. Així, Sant Feliu de Guíxols disposarà fins el 31 de desembre de 2019 per enllestir el projecte del Pla del Barris del Puig-Eixample de Ponent, el termini del qual havia acabat el passat 30 de juny.

  Malgrat això, aquesta notícia ha causat desconcert a l’Ajuntament de Sant Feliu, segons paraules del regidor d’Urbanisme Josep Saballs a El Punt-Avui, que afirma que el 2016 van tenir problemes per demanar una pròrroga específica. Ara estudiaran si hi poden encaixar part de les obres del parc Central que ja havien tramitat de manera unilateral perquè entenien que no eren a temps de beneficiar-se del 50% de subvenció.

  Per això, els serveis tècnics de l’àrea d’Urbanisme faran el càlcul de la part del projecte del parc que abraça només la plaça Alabric, que seria l’únic vial que està situat dins l’àmbit del Pla de Barris, ja que l’enderroc d’una casa al carrer Nou de Sant Antoni n’ha quedat exclòs per ser privada. La possibilitat, per tant, seria engegar urgentment la reforma de la plaça del Nord, amb el risc que l’obra no estigui acabada al final de 2019.

  Un altre problema afegit és que l’oficina del Pla de Barris ja no té personal i caldria convocar un concurs per reobrir-la. 

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies