• Categories
 • Concorreguda processó marítima en honor a la Mare de Déu del Carme

  14/07/2018
  Fotos: PREMSA AJUNTAMENT

  Un nombrós públic ha participat de la celebració de la Mare de Déu del Carme a la nostra ciutat, aquest 14 de juliol. L’embarcació amb la imatge de la mare de Déu ha sortit en processó i l’han seguit altres barques, en un itinerari  per aigües de la rodalia de Sant Feliu.

  Entre les activitats de la Mare de Déu del Carme el programa detalla una una ofrena floral,  la processó, una sardinada al vespre i havaneres la nit de dissabte amb els grups Llops de Mar i Norai.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies