• Categories
 • La Fundació Vimar compleix deu anys a Sant Feliu

  14/07/2018
  Un moment de la celebració, al porxo de l'Escola L'Estació (AJUNTAMENT SFG)
  Prop de 150 persones van assistir al desè aniversari de la Residència Robert Pallí de la nostra ciutat, pertanyent a l’entitat VIMAR (Fundació Vilagran-Maristany), celebrada a l’escola l’Estació. Entre els assistents hi havia les personalitats relacionades amb el centre i amb Vimar, com Robert Pallí, Claudi Mató, Jordi Sistach o Vicki Ger així com nombrosos representants de les famílies. Per part de l’Ajuntament hi havia l’alcalde, Carles Motas i les regidores Laura Serrano i Fina Cosp.
  Es van celebrar nombroses activitats, com un dinar de germanor, sortejos, música, màgia amb l’il.lusionista Xevi, parlaments i un photocall. 
  La Fundació Vimar és una Fundació Privada sense ànim de lucre que treballa perquè totes les persones amb discapacitat del Baix Empordà tinguin acolliment residencial, atenció diürna i programa de suport a l’autonomia a la pròpia llar. 
  La residència i el Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) Robert Pallí de Sant Feliu és un servei d’acolliment diürn que presta atenció especialitzada a persones amb greus discapacitats. Compta amb set places ubicades a la ciutat.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies