• Categories
 • La ganxona Judith Vélez, escollida millor jugadora de la Lliga catalana de rugbi

  17/07/2018
  La ganxona, capitana i campiona de lliga amb el GEiEG. (RUGBYCAT)

  La guixolenca Judith Vélez ha estat escollida com la millor jugadora de la Lliga Kopparberg de la temporada 2017/18. La capitana del GEiEG s’ha endut el guardó que decidien els aficionats del rugbi català via enquesta (per les pàgines de twitter i facebook de la Federació Catalana) amb un 57% dels vots, superant Júlia Trabado del BUC (30% dels vots) i la també tercera línia del GEiEG Yaiza González (amb un 13%).

  A l’enquesta hi han participat gairebé 800 persones, repetint l’èxit de la primera edició. D’aquesta manera el conjunt gironí, campió de lliga, rep el reconeixement dels aficionats en una excel·lent temporada en què han estat imbatudes fins les semifinals de la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Femenina.

  Judith Vélez ja havia estat guardonada en la Nit de l’Esport que organitza l’Ajuntament de la nostra ciutat.

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies