• Categories
 • Set anys de presó per l’home que va deixar borni l’amo d’un bar

  23/07/2018
   
  L’Audiència de Girona ha condemnat a 7 anys de presó un home per haver agredit l’amo d’un bar de les Galeries del Mar amb un pot d’esprai pebre i deixar-lo sense visió en un ull, segons l’ACN. L’acusat també haurà de pagar una multa de 240 euros i una indemnització de 47.467 euros
   
  Els fets es remunten a les cinc de la matinada del 21 de febrer del 2016, quan el processat Francisco Cortés va anar al bar quan ja tancava i els clients sortien de l’establiment. Per aquest motiu, i  també perquè altres vegades ja havia provocat incidents, els responsables del bar  li van negar l’entrada. Aleshores, l’acusat va ruixar amb esprai pebre la propietària del bar. Quan el seu marit la va anar a socórrer, el processat li va donar un fort cop a l’ull dret amb el pot. Com a conseqüència del cop,  la víctima ha perdut totalment la visió en aquest ull.
   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies