• Categories
 • Última tarda per visitar el “Santa Eulàlia”

  23/07/2018

  Aquest darrer dissabte 21 de juliol, cap a les 10 del matí, va fer entrada al port de la ciutat el pailebot Santa Eulàlia en un acte festiu, acompanyat d’algunes embarcacions guixolenques i amb figures de la Colla Gegantera esperant al moll de pescadors.

  Al vaixell  l’esperaven alguns representants de la ciutat i de les entitats del port que han facilitat la vinguda d’aquesta embarcació històrica gràcies a la bona disponibilitat de Ports de la Generalitat, la Confraria de Pescadors i el Club Nàutic, així com la participació en la benvinguda de la Colla Gegantera, l’Associació Llop de Mar i el Club Nàutic Vell

  El “Santa Eulàlia” romandrà fondejat al nostre port fins avui dilluns al vespre. Durant la seva estada, nombroses persones han pogut pujar a bord i conèixer una mica millor com era la navegació en un vaixell històric d’aquestes característiques de manera lliure i gratuïta. 

   

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies