• Categories
 • Neix “Sí, Guíxols – Ciutadanes i ciutadans de Sant Feliu”

  24/07/2018
  Una ciutat mai està acabada, es va construint dia a dia, amb la participació de tots els ciutadans i ciutadanes. Aquest és el principi amb el que neix “Sí, Guíxols- Ciutadanes i ciutadans de Sant Feliu”, una plataforma que vol ser el punt de trobada de tots els ganxons i ganxones que volen ser partícips del dia a dia de la nostra ciutat, però que també volen fer realitat el Sant Feliu del futur, doncs la nostra ciutat només consolidarà el seu futur si la construïm entre tots.
  “Sí, Guíxols – Ciutadanes i ciutadans de Sant Feliu” és un projecte de tots aquells als qui els “fa mal Sant Feliu perquè l’estimen”, i que volen participar en el seu disseny.
  “Sí, Guíxols – Ciutadanes i ciutadans de Sant Feliu” és un projecte de progrés que només vol parlar del Sant Feliu dels ganxons i ganxones, sense tenir en compte militàncies, procedències ni afinitats.
  “Sí, Guíxols – Ciutadanes i ciutadans de Sant Feliu”és un projecte viu, com ho són les ciutats i com ha de ser Sant Feliu, sense protagonismes personals previs, i que es farà tan gran com vulguin els que en formin part del mateix.
   
  No som un partit polític 
   
  Fa una setmana i escaig que vàrem anunciar el naixement de la plataforma “Sí, Guíxols. Ciutadanes i Ciutadans de Sant Feliu”, i ja han sortit al carrer els encarregats de llençar falsos comentaris, amb l’únic objectiu de desprestigiar als veïns i veïnes de Sant Feliu que hem assolit el repte de posar en marxa aquest projecte.
  Volem ratificar i deixar clar que aquests que s’amaguen sota l’anonimat (alguns malauradament amb responsabilitats), menteixen descaradament, doncs “Sí, Guíxols. Ciutadanes i Ciutadans de Sant Feliu” no és cap partit polític; és simplement un grup de ciutadanes i ciutadans de Sant Feliu de Guíxols, que preocupats per una política municipal que creiem erràtica amb la que l’Ajuntament actual està gestionant la ciutat, hem posat en marxa una plataforma formada únicament per ciutadanes i ciutadans, en la seva condició de ciutadanes
  i ciutadans, totalment independent de partits polítics i amb un únic objectiu: Que el Sant Feliu del futur es dissenyi amb la participació i complicitat de tots els 22.000 veïns i veïnes que formem part d’aquesta gran ciutat, amb la visió dels 22.000 ciutadanes i ciutadans.
  Ens fa mal Sant Feliu perquè l’estimem, i per això des d’aquesta plataforma volem parlar i tractar únicament dels temes que ens afecten com a veïns i veïnes de Sant Feliu, sense deixar que ens distreguin totes aquelles qüestions que no ens afectin directament com a municipi.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies