• Categories
 • Sant Feliu ja disposa de carregadors per a vehicles elèctrics

  28/07/2018

  La nostra ciutat ja disposa de carregadors per a vehicles elèctrics o híbrids, amb 4 els punts de recàrrega per a cotxes i motos elèctrics a Sant Feliu. Els conductors que desitgin utilitzar-los hauran de demanar una targeta a l’Oficina de Turisme, que té un valor de 3 euros i es pot fer servir a altres localitats.

  Cada punt de recàrrega compta amb dos endolls situats al costat de les dues places d’aparcament habilitades expressament per a aquest fi. Dos dels punts de recàrrega es troben situats a la Zona Comercial Bujonis, davant la benzinera de la carretera de Girona, i dos més a l’aparcament de l’estació d’autobusos. 

  Així, des de la regidoria de Medi Ambient encapçalada pel regidor Salvador Calabuig es segueix amb la voluntat de vincular el municipi amb la sostenibilitat i el turisme, i per això el següent pas de la regidoria és la instal·lació, properament, d’un altre carregador per a bicicletes.

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies