• Categories
 • Carta oberta dels Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols

  30/07/2018

  La Junta dels Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols volem recordar-vos que va ser l’any passat, amb motiu de les Jornades Internacionals del Patrimoni, que vàrem posar de manifest la riquesa de l’obra de l’arquitecte Joan Bordàs.

  Dins la confecció d’aquesta memòria, vàrem veure que no tots els elements dissenyats per l’arquitecte estaven catalogats i, per tant, protegits.

  Arran  d’aquest fet, alguns dels representants polítics a l’Ajuntament han valorat aquest llegat i han demanat al Govern Local la immediata catalogació dels elements creats per Bordàs, que encara no ho estan i que són dignes de protecció contra possibles destruccions. (L’última, l’enderroc dels balcons sobre la platja a la barana del passeig Rius i Calvet, ara fa quatre mesos).

  La resposta del grup del Govern (TxSF-PSC-ERC), ha estat la no admissió d’aquesta necessitat, i deixar per més endavant aquesta catalogació.

  Per aquest fet, lamentem aquesta determinació i fem públic el nostre malestar per la poca sensibilitat envers una obra paisatgística que, fins ara, ens identifica.

  Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols

  No es poden fer comentaris


  Últimes Notícies

  (c) A.C.O.G., 2018. - NIF G55273130 Tribuna Ganxona, diari digital de Sant Feliu de Guíxols - Versió 2.0

  Aquest lloc web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per a l' acceptació de les esmentades cookies i l' acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç par a més informació.plugin cookies

  ACEPTAR
  Aviso de cookies